07.09.2023

КОНКУРС «РОБИ СВОЄ» ДЛЯ HORECA

Новина Куратор - МХП

Благодійний фонд «МХП-Громаді» спільно з брендом KURATOR оголосили конкурс «РОБИ СВОЄ» для HoReCa, щоб підтримати бізнес у сфері громадського харчування, що постраждав від війни.


Мета бренду KURATOR – бути драйвером та надійним партнером розвитку сфери HoReCa в Україні, через продукти, які ми постачаємо, та ініціативи, до яких долучаємося.

Конкурс «РОБИ СВОЄ» дає безліч можливостей: навчатися, розвиватися, знайти нових партнерів, отримати фінансування і, звичайно, – неоціненний досвід. Він допоможе не лише особистісному розвитку, а й стане ще однією цеглиною в підтримці та розбудові України.

Географія конкурсу:

13 областей України: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська.

ДЛЯ КОГО

ДЛЯ ЧОГО


Збільшити надходження до місцевих бюджетів громад

Сформувати бізнес-актив у малих містах та селах

Мотивувати інших розвивати власний бізнес

Зробити заможною українську родину



Вже зовсім скоро стартує прийом заявок на конкурс! Отже, поспішайте, аби встигнути відкрити нові можливості та отримати гарний поштовх до розвитку.


Дізнатися більше про конкурс, як подати заявку та що для цього потрібно, можна на сайті doyourbusiness

Бажаємо успіхів!

 
26.03.2024
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська

До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська

Олена прагне підняти культуру їжі України на новий рівень, використовуючи локальні продукти та підтримуючи українських фермерів й виробників. Завдяки її зусиллям, українська гастрономія стає більш різноманітною та вишуканою.
15.01.2024
«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи

«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи

Десять переможців конкурсу «Роби своє з Kurator» із Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей отримали свої нагороди та розповіли про власні бізнес-ініціативи.
18.04.2024
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Відбувся четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді
Go to top