14.11.2023

Кулінарна спадщина, про яку варто говорити

Новина Куратор - МХП

9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS за підтримки бренда KURATOR


Бренд продуктових рішень для HoReCa спільноти KURATOR є постійним партнером відомого заходу Ukraine HoReCa Masters. KURATOR розробляє та впроваджує надзвичайно гнучкий та адаптивний асортимент – під різні типи закладів, бізнес моделі, кваліфікацію персоналу та кількість кухарів. Все для того, аби заклад працював ефективніше, продуктивніше, якісніше, заощаджував сили та розвивався.

Кожному закладу іноді потрібна підтримка, порада, корисний досвід чи нові цікаві ідеї. Саме у цьому й допомагає KURATOR, саме для цього й проходить Ukraine HoReCa Masters.

 

7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.


На Ukraine HoReCa Masters порушувалися нагальні питання, з якими щоденно стикаються працівники індустрії гостинності.

• Як оптимізувати операційну діяльність закладу та підвищити ефективність усіх процесів

• Як створити мотивовану, сильну команду

• Що таке ефективний ресторанний маркетинг

• Якість сервісу – тільки вище, швидше та сильніше

• Адаптація до нових запитів гостя і умов праці

Дуже важливою, глибокою та цікавою стала тема нематеріальної спадщини та системи географічних зазначень України: виробник, споживач, регіон і взаємодія між ними. Майже кожен виступ так чи інакше торкався цієї теми. Зокрема, й такі виступи спікерів:

• «Забуті українські продукти у ресторанних стравах. Подолання нових викликів роботи ресторану у воєнний час» (від шеф-кухаря ресторану Mamma. Modern family restaurant Максима Прихідько)

• «Максимальна локальність в преміальних ресторанах України» (від шеф-кухаря ресторану Alaska Віктора Тимчишина)

• «Як працювати з локальними продуктами, щоб це був маркетинг, а не мінінгіт» (від ресторатора, маркетолога, співавтора понад двох десятків ресторанних та готельних концепцій Всеволода Поліщука)

• «Гастрономія як інтелектуальна власність» (від адвокатки Юлії Проходи)

Ділитися досвідом, говорити про українське та гуртуватися – надзвичайно важливо в наші часи. Ukraine HoReCa Masters виступає чудовим майданчиком для цього.

Саме завдяки кулінарній спадщині, культурним та історичним надбанням, якісному сервісу та ефективному управлінню створюються заклади, в які хочеться повертатися.

 
18.04.2024
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Відбувся четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді
29.04.2025
«Виходимо за рамки»: як Ukraine HoReCa Masters зібрав лідерів ресторанної індустрії
«Виходимо за рамки»: як Ukraine HoReCa Masters зібрав лідерів ресторанної індустрії
Нещодавно в рамках заходу «Виходимо за рамки: неординарні рішення шефів та власників ресторанного бізнесу» відбулася унікальна подія для всіх, хто будує кар’єру в індустрії HoReCa. ...
07.09.2023
КОНКУРС «РОБИ СВОЄ» ДЛЯ HORECA
КОНКУРС «РОБИ СВОЄ» ДЛЯ HORECA
Благодійний фонд «МХП-Громаді» за підтримки бренду KURATOR оголосили конкурс «РОБИ СВОЄ» для HoReCa, щоб підтримати бізнесу в сфері громадського харчування, що постраждав від війни.
Go to top