26.03.2023
KURATOR продовжує підтримувати ЗСУ


26 березня KURATOR на правах постійного партнера підтримав благодійну вечерю «Воєнний Мішлен», що пройшла у ресторані Діоскурі в місті Хмельницький.
Під час вечері організаторам вдалося зібрати 265 000 грн на підтримку українських захисників. Ми вдячні за можливість підтримувати цікаві гастрономічні заходи і тим самим робити свій вклад у нашу спільну перемогу 🇺🇦
І дякуємо талановитим шефам за невтомну роботу в популяризації української кухні та постійну кулінарну творчість: Артему Блаута, Віталію Гуралевичу, Євгену Королеву, В’ячеславу Попкову, Олександру Яворському та Михайлу Яровому.
До зустрічі на наступних кулінарних і гастрономічних подіях!
14.11.2023

9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.
22.02.2023

Ми постійно працюємо над розширенням асортименту, аби ви могли заощадити ще більше часу та ресурсів і вивільнити простір для творчості. Зустрічайте: стейк «Оссобуко» яловичий су-від.
06.10.2025

Що таке су-від, і чому всі про нього говорять? Sous-vide – це кулінарна технологія, яка прийшла з Франції. У перекладі назва означає «під вакуумом». Суть ...