22.02.2023

Особливі новинки в листі нашої су-від продукції

Новина Куратор - МХП

Ми постійно працюємо над розширенням асортименту, аби ви могли заощадити ще більше часу та ресурсів і вивільнити простір для творчості. Зустрічайте: стейк «Оссобуко» яловичий су-від.

Його вишуканий смак та ніжна текстура легко поєднуються з різноманітними гарнірами і відкривають простір для безмежних кулінарних експериментів. Цей нестандартний делікатес може стати зіркою будь-якої авторської страви, адже завдяки технології су-від зберігаються всі смакові властивості без використання жодних консервантів, а його кістковий мозок утримується в середині та зберігає своєю структуру. І це вже не кажучи про економію 1-2 годин на приготування.

Класичний італійський рецепт стейка оссобуко поєднує його з соусом гремолата з часника, петрушки та цедри лимона, а в якості гарніра пропонує різотто, поленту або овочі. Але крім цього ми ще маємо кілька наших цікавих ідей до його приготування та подачі:

🍽 Стейк «Оссобуко» на грилі

Для приготування використовується стейк «Оссобуко» су-від, підігрітий на грилі 10 – 15 хвилин. Подається з вишневим соусом. На гарнір рекомендуємо овочі гриль.

🍽 Томлена яловичина з овочами 

Для приготування, необхідно на сковороді підрум’янити овочі (цибулю, моркву, томати, селеру) та перемістити на годинне томління в духовку в поєднанні з томатною пастою. Стейк «Оссобуко» су-від, долучайте до томлених овочів за 15-20 хвилин до готовності. Але завжди можна вивільнити свою фантазію і створювати нові кулінарні шедеври.

Go to top