30.11.2023

Розширення горизонтів – Horeca Masters Local

Новина Куратор - МХП

У Житомирі відбувся перший кулінарний захід Local HoReCa Masters, який зібрав 6 спікерів з різних міст України, для обміну досвідом та знаннями


Партнерами зустрічі виступили бренди для HoReCa спільноти: KURATOR, EFFO, BIOSPHERE PROFESSIONAL, Servio та Maresto.


Серед експертів на кухні-сцені були представлені:

  • Андрій Магалецький, засновник консалтингової компанії RESTETICA, Київ.
  • Олексій Повторейко, співвласник і бренд-шеф мережі ресторанів «НАЖИВО», Київ.
  • В’ячеслав Попков, шеф-кухар ресторанно-готельного комплексу RiverSide, Чернігів.
  • Сергій Пастух, бренд-шеф компанії «Maresto», Київ.
  • Євген Комаров, юрист ЮK «GLOBAL LAW», голова юридичного комітету ГС «Українська ресторанна асоціація», Київ.
  • Віктор Бєляк, бренд-шеф мережі закладів SALAD, Житомир.

 

 

Спікери поділилися своїм досвідом і знаннями на лекціях та практичних майстер-класах, покриваючи широкий спектр тем:

  • “Чек-лист запуску ресторану. Лайфхаки та факапи відкриття ресторанів”
  • “Хочу свій ресторан. Що далі?”
  • “Як трансформувалася робота після деокупації міста. Які зміни відбулися в меню, особливості роботи персоналу та нові виклики гостей”
  • “Підвищення ефективності на професійній кухні: як правильно обрати професійне обладнання та використовувати його на максимум”
  • “Гострі юридичні питання, на які слід звертати увагу шеф-кухарю та ресторатору”
  • “Як налагодити роботу в мережі ресторанів. Погляд бренд шефа.”

Учасники заходу змогли обмінятися думками з колегами та поставити хвилюючі питання спікерам в форматі живого спілкування.


Також на гостей чекав приємний сюрприз – можливість спробувати закуски, виготовлені з доопрацьованих продуктів головного партерна заходу – KURATOR.

 


Local HoReCa Masters в Житомирі успішно з’єднав професіоналів галузі, розширив горизонти знань та встановив нові контакти. Подія стала важливим поштовхом для розвитку локальної HoReCa індустрії.

 
14.11.2023
Кулінарна спадщина, про яку варто говорити
Кулінарна спадщина, про яку варто говорити
9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.
18.04.2024
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Відбувся четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді
23.07.2025
HoReCa Masters у Черкасах: як це було 
HoReCa Masters у Черкасах: як це було 
HoReCa Masters у Черкасах – це не просто гастрономічний захід, а справжній поштовх для розвитку HoReCa спільноти в усіх куточках країни, що продовжує змінювати сферу ...
Go to top