31.05.2023
Поєднуємо рідні українські та сучасні смаки


В травні KURATOR виступив партнером на дводенному майстер-класі для шеф-кухарів Taste of Ukraine «Хліб і їжа».
Основна мета майстер-класу – навчити випікати хліби та булочки на заквасці і поєднувати їх з різними продуктами, як-то: птиця, яловичина, риба, овочі, а також ознайомити з традиційними українськими рецептами хлібу. Окремі лекції були присвячені соусам та спеціям.
Під наставництвом Юлії Рабіної, Асмік Гаспарян, Семена Шеховцова та Катерини Бомби шефи вчилися готувати як і страви нашої стародавньої української кухні, так і сучасні страви, створюючи гармонію смаків та текстур.
Нашим фаворитом став шніцель на кукурудзяній кайзерці під двома соусами, що до речі є прабабцею бургера! І звісно ж, одним з основних інгредієнтів стала курятина від KURATOR.
07.09.2023

Благодійний фонд «МХП-Громаді» за підтримки бренду KURATOR оголосили конкурс «РОБИ СВОЄ» для HoReCa, щоб підтримати бізнесу в сфері громадського харчування, що постраждав від війни.
14.11.2023

9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.
13.09.2024

Відбувся п’ятий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений темі «Як жити і масштабуватись в ...