Розширення горизонтів – Horeca Masters Local
![](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/11/horeca_masters-128.jpg)
![Новина Куратор - МХП](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/11/horeca_masters-110.jpg)
У Житомирі відбувся перший кулінарний захід Local HoReCa Masters, який зібрав 6 спікерів з різних міст України, для обміну досвідом та знаннями
Партнерами зустрічі виступили бренди для HoReCa спільноти: KURATOR, EFFO, BIOSPHERE PROFESSIONAL, Servio та Maresto.
Серед експертів на кухні-сцені були представлені:
- Андрій Магалецький, засновник консалтингової компанії RESTETICA, Київ.
- Олексій Повторейко, співвласник і бренд-шеф мережі ресторанів «НАЖИВО», Київ.
- В’ячеслав Попков, шеф-кухар ресторанно-готельного комплексу RiverSide, Чернігів.
- Сергій Пастух, бренд-шеф компанії «Maresto», Київ.
- Євген Комаров, юрист ЮK «GLOBAL LAW», голова юридичного комітету ГС «Українська ресторанна асоціація», Київ.
- Віктор Бєляк, бренд-шеф мережі закладів SALAD, Житомир.
![](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/11/horeca_masters-1091-1024x682.jpg)
![](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/11/horeca_masters-1165-1024x683.jpg)
![](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/11/horeca_masters-1174-1024x683.jpg)
Спікери поділилися своїм досвідом і знаннями на лекціях та практичних майстер-класах, покриваючи широкий спектр тем:
- “Чек-лист запуску ресторану. Лайфхаки та факапи відкриття ресторанів”
- “Хочу свій ресторан. Що далі?”
- “Як трансформувалася робота після деокупації міста. Які зміни відбулися в меню, особливості роботи персоналу та нові виклики гостей”
- “Підвищення ефективності на професійній кухні: як правильно обрати професійне обладнання та використовувати його на максимум”
- “Гострі юридичні питання, на які слід звертати увагу шеф-кухарю та ресторатору”
- “Як налагодити роботу в мережі ресторанів. Погляд бренд шефа.”
Учасники заходу змогли обмінятися думками з колегами та поставити хвилюючі питання спікерам в форматі живого спілкування.
Також на гостей чекав приємний сюрприз – можливість спробувати закуски, виготовлені з доопрацьованих продуктів головного партерна заходу – KURATOR.
![](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/11/horeca_masters-1164-1024x683.jpg)
![](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/11/horeca_masters-1131-1024x684.jpg)
Local HoReCa Masters в Житомирі успішно з’єднав професіоналів галузі, розширив горизонти знань та встановив нові контакти. Подія стала важливим поштовхом для розвитку локальної HoReCa індустрії.
![KURATOR продовжує підтримувати ЗСУ](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/07/voэnnyj-mishlen-1.png)
KURATOR продовжує підтримувати ЗСУ
![Новинок багато не буває](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/07/yazyk-su-vid-1.png)
Новинок багато не буває
![Фаст-фуд по-українськи](https://kurator.ua/wp-content/uploads/2023/07/ukr-fast-fud-2-1.png)