14.11.2023

Кулінарна спадщина, про яку варто говорити

Новина Куратор - МХП

9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS за підтримки бренда KURATOR


Бренд продуктових рішень для HoReCa спільноти KURATOR є постійним партнером відомого заходу Ukraine HoReCa Masters. KURATOR розробляє та впроваджує надзвичайно гнучкий та адаптивний асортимент – під різні типи закладів, бізнес моделі, кваліфікацію персоналу та кількість кухарів. Все для того, аби заклад працював ефективніше, продуктивніше, якісніше, заощаджував сили та розвивався.

Кожному закладу іноді потрібна підтримка, порада, корисний досвід чи нові цікаві ідеї. Саме у цьому й допомагає KURATOR, саме для цього й проходить Ukraine HoReCa Masters.

 

7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.


На Ukraine HoReCa Masters порушувалися нагальні питання, з якими щоденно стикаються працівники індустрії гостинності.

• Як оптимізувати операційну діяльність закладу та підвищити ефективність усіх процесів

• Як створити мотивовану, сильну команду

• Що таке ефективний ресторанний маркетинг

• Якість сервісу – тільки вище, швидше та сильніше

• Адаптація до нових запитів гостя і умов праці

Дуже важливою, глибокою та цікавою стала тема нематеріальної спадщини та системи географічних зазначень України: виробник, споживач, регіон і взаємодія між ними. Майже кожен виступ так чи інакше торкався цієї теми. Зокрема, й такі виступи спікерів:

• «Забуті українські продукти у ресторанних стравах. Подолання нових викликів роботи ресторану у воєнний час» (від шеф-кухаря ресторану Mamma. Modern family restaurant Максима Прихідько)

• «Максимальна локальність в преміальних ресторанах України» (від шеф-кухаря ресторану Alaska Віктора Тимчишина)

• «Як працювати з локальними продуктами, щоб це був маркетинг, а не мінінгіт» (від ресторатора, маркетолога, співавтора понад двох десятків ресторанних та готельних концепцій Всеволода Поліщука)

• «Гастрономія як інтелектуальна власність» (від адвокатки Юлії Проходи)

Ділитися досвідом, говорити про українське та гуртуватися – надзвичайно важливо в наші часи. Ukraine HoReCa Masters виступає чудовим майданчиком для цього.

Саме завдяки кулінарній спадщині, культурним та історичним надбанням, якісному сервісу та ефективному управлінню створюються заклади, в які хочеться повертатися.

 
29.05.2025
Ukrainian Gastro Show 2025: свято смаку та інновацій
Ukrainian Gastro Show 2025: свято смаку та інновацій
25 травня 2025 року в Києві відбулася важлива подія для гастроспільноти – Ukrainian Gastro Show 2025. Це місце зустрічі шеф-кухарів, рестораторів, виробників та справжніх поціновувачів ...
03.10.2023
Шеф-кухар у квадраті
Шеф-кухар у квадраті
Нещодавно KURATOR виступив партнером CHEF-CHEF 2023 у Львові! Під час серії майстер-класів на тему «Нове обличчя українського фастфуду» професіонали кулінарної індустрії поділилися досвідом, свіжими ідеями та творчим переосмисленням традиційних українських страв, які можна адаптувати під формат фастфуду.
15.01.2024
«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи
«Сміливці, які працюють на перемогу»: переможці конкурсу «Роби своє з Kurator» презентували власні ініціативи
Десять переможців конкурсу «Роби своє з Kurator» із Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської областей отримали свої нагороди та розповіли про власні бізнес-ініціативи.
Go to top