Канапка з томленою щокою

Recipe leaves Recipe leaves
Канапка з томленою щокою
Recipe
Інгредієнти
  • Щока яловича 1,1 кг
  • Цибуля ріпчаста 750 г
  • Курячий бульйон 750 мл
  • Хліб житній 6 шматочків
  • Пиво 500 мл
  • Борошно 60 г
  • Олія рослинна 100 мл
  • Вершкове масло 50 г
  • Редька 30 г
  • Рукола 48 г
  • Гірчиця діжонська 60 г
  • Гірчиця міцна 30 г
  • Соєвий соус 40 мл
  • Томатна паста 20 г
  • Часник 40 г
  • Сіль 6 г
  • Перець 3 г
  • Лавровий лист 1 г
  • Сода 1 г
1 година 30 хвилин
Помірно
Шість порцій

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Цибулю очищаємо та нарізаємо соломкою. Солимо, додаємо соду та підсмажуємо у великій кількості олії на середньому вогні до карамельного кольору.
  • 2 Яловичу щоку очищаємо від зайвих плівок. Паніруємо в борошні та обсмажуємо на сильному вогні. В каструлю з товстим дном викладаємо раніше приготовлену карамелізовану цибулю, часник, обсмажені щоки та спеції. Додаємо 350 г бульйону та 0,5 л пива. Доводимо суміш до кипіння, зменшуємо вогонь та тушкуємо півгодини, доки випарується алкоголь з пива та вплине на м’ясо.
  • 3 Згодом всю суміш перекладаємо до вакуумного пакету, запаюємо його та сувідуємо у діапазоні 85-95 °C до повного розм’якшення.
  • 4 Після сувідування дістаємо яловичину та розриваємо на волокна. Сік перебиваємо блендером та пропускаємо через сито. Сік та обсмажену томатну пасту перекладаємо до каструлі, доводимо до кипіння, додаємо спеції при потребі. Регулюємо консистенцію соусу другою частиною бульйону та додаємо м’яке вершкове масло.
  • 5 Зрізаємо нижню шкірку на скибці житнього хлібу та підсушуємо його. Поливаємо хліб бульйоном та змащуємо міцною гірчицею. Викладаємо яловичину та поливаємо соусом. Прикрашаємо руколою, скибками редису та діжонською гірчицею.
Схожі рецепти
Go to top