Шаурма з яловичиною су-від
- Лаваш 1 шт.
- Яловичина су-від 80 г
- Соус «Ворчестер» 20 г
- Цибуля маринована 20 г
- Томати чері печені 40 г
- Перець маринований 20 г
- Селера стебло 10 г
- Нут відварений 30 г
- Зіра 1 г
- Коріандр 1 г
- Кмин 1 г
- Зелень кінзи 10 г
- Зелень петрушки 5 г
- Зелень селери 5 г
- Соус 50 г
- Йогурт «Грецький» 30 г
- Гірчиця «Діжонська» 10 г
- Соус солодкий чилі 10 г
- Сік лимона 5 г
- Шрірача 5 г
- Цедра лимона 1 шт.
1 година
Помірно
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 Тазостегнову частину яловичини су-від нарізати середніми смужками або нарвати руками на волокна. Покласти на гриль або сковорідку і швидко прогріти з соусом «Ворчестер».
- 2 Нут попередньо відварений покласти у фритюр і смажити до хрусткої скоринки, перекласти в миску та додати спеції, добре перемішати.
- 3 Перець болгарський червоний запекти при температурі 200 °C до темного кольору, охолодити, почистити від шкірки і насіння, порізати середніми смужками, додати сіль, перець, цукор.
- 4 На лаваш посередині покласти печений перець, половинки печених чері, цибулю червону мариновану, соус, м'ясо, стебло селери, нут смажений, зелень свіжу нарізану, згорнути щільно та підсмажити на грилі.