Спрінг рол з яловичиною су-від
- Яловичина су-від 150 г
- Рисовий лист 30 г
- Авокадо 75 г
- Пармезан 3 г
- Петрушка 3 г
- Зелена олія 15 г
- Соус унагі 15 г
- Кунжут 3 г
40 хвилин
Легко
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 Замочуємо рисовий лист на декілька хвилин, до розм'якшення.
- 2 Додаємо до сувідованої яловичини соус унагі, кунжут, часник. Завертаємо м'ясну суміш у рисовому листі. Смажимо рол у фритюрі до хрумкої скоринки.
- 3 Збиваємо в термоміксі авокадо з часником, зеленою олією, петрушкою та пармезаном. Викладаємо гуакамоле з авокадо до ролів за допомогою кондитерського мішка.