Рис в паназійському стилі з курячим філе в соусі «Деміглас»

Recipe leaves Recipe leaves
Рис в паназійському стилі з курячим філе в соусі «Деміглас»
Recipe
Інгредієнти
  • Філе куряче 150 г
  • Рис для суші 150 г
  • Цибуля 15 г
  • Морква 15 г
  • Кукурудза 25 г
  • Часник 5 г
  • Рослинна олія 15 г
  • Кунжутна олія 10 г
  • Яйце 1 шт.
  • Соєвий соус 5 г
  • Маринований корінь імбиря 15 г
  • Зелена цибуля 7 г
  • Деміглас KURATOR 15 г
  • Вершки 30% 30 г
  • Соус теріякі 7 г
  • Сіль, перець по смаку
40 хвилин
Помірно
Дві порції

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Цибулю, моркву, часник та маринований корінь імбиру нарізаємо соломкою, і разом з кукурудзою обсмажуємо на рослинній олії з додаванням кунжутної олії.
  • 2 Для приготування льєзону, до одного яйця додаємо соєвий соус та перемішуємо. Льєзон обсмажуємо на сковорідці постійно помішуючи лопаткою, готуючи скрамбл.
  • 3 До овочей додаємо готовий льєзон, попередньо відварений рис та порізану зелену цибулю. Перемішуємо та доводимо до смаку за допомогою солі та перцю.
  • 4 Куряче філе нарізаємо кубиками та обсмажуємо на сковороді.
  • 5 Для приготування соусу, до курки додаємо соус Деміглас, вершки та соус Теріякі. Перемішуємо та випарюємо разом з куркою до соусоподібної маси.
  • 6 Для подачі викладаємо на рис з овочами курку та поливаємо соусом.
Схожі рецепти
Go to top