Рис в паназійському стилі з курячим філе в соусі «Деміглас»
- Філе куряче 150 г
- Рис для суші 150 г
- Цибуля 15 г
- Морква 15 г
- Кукурудза 25 г
- Часник 5 г
- Рослинна олія 15 г
- Кунжутна олія 10 г
- Яйце 1 шт.
- Соєвий соус 5 г
- Маринований корінь імбиря 15 г
- Зелена цибуля 7 г
- Деміглас KURATOR 15 г
- Вершки 30% 30 г
- Соус теріякі 7 г
- Сіль, перець по смаку
40 хвилин
Помірно
Дві порції
Спосіб приготування
- 1 Цибулю, моркву, часник та маринований корінь імбиру нарізаємо соломкою, і разом з кукурудзою обсмажуємо на рослинній олії з додаванням кунжутної олії.
- 2 Для приготування льєзону, до одного яйця додаємо соєвий соус та перемішуємо. Льєзон обсмажуємо на сковорідці постійно помішуючи лопаткою, готуючи скрамбл.
- 3 До овочей додаємо готовий льєзон, попередньо відварений рис та порізану зелену цибулю. Перемішуємо та доводимо до смаку за допомогою солі та перцю.
- 4 Куряче філе нарізаємо кубиками та обсмажуємо на сковороді.
- 5 Для приготування соусу, до курки додаємо соус Деміглас, вершки та соус Теріякі. Перемішуємо та випарюємо разом з куркою до соусоподібної маси.
- 6 Для подачі викладаємо на рис з овочами курку та поливаємо соусом.