13.09.2024

Як жити й масштабуватись у ресторанному бізнесі: п’ятий захід Ukraine Horeca Masters

Новина Куратор - МХП

Відбувся п’ятий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR.


Захід був присвячений темі «Як жити і масштабуватись в ресторанному бізнесі» та мав насичену програму з лекціями та майстеркласами від шефів і рестораторів, кулінарними дискусіями, дегустаціями, презентаціями, конкурсами та нетворкінгом за коктейлями.

Спікери Ukrainian Horeca Masters:

Артем Блаута – співвласник та бренд-шеф мережі ресторанів «Ресторація Шпігеля», «Діоскурі», «Міні Діоскурі», «Південна Брама» у Хмельницькому.

 Дмитро Кривошап – шеф-кухар київського ресторану «Бавовна».

 Алекс Якутов – шеф-кухар м’ясного ресторану «Мʼясо» при готельно-ресторанному комплексі Emily Resort у Львові.

Ілля Демковський – бренд-шеф Кулінарного Центру МХП.

 Олена Астахова – засновниця першої в Україні школи сторітелінгу, що в Києві.

Олена Жаботинська – бренд-шефиня та співвласниця мережі «23 Ресторани», до якої входить 8 закладів у Івано-Франківську та бістро Jam Cafe у Львові.


Спікери поділилися своїм досвідом і знаннями на лекціях та практичних майстер-класах, покриваючи широкий спектр тем:

Технологічна карта. Міфи іреальність. Як вона допомагає будувати процеси чи навпаки.

Шеф як творець. Робота злокальними продуктами і виробниками. Де шефу знайти натхнення на створення креативного меню.

Особливості роботи мережі ресторанів в кризовий період. Оптимізація та масштабування.

Сторителінг. Як шефу побудувати сильний бренд.

Як забезпечити повну посадку гостей в м’ясному ресторані. Лайфхаки від шефа. Surf&Torf. Особливості поєднання м’ясних продуктів та дарів моря в одній страві.

 Інструменти автоматизації у ресторанному бізнесі.

Чи завжди ресторану потрібні «фішки»?


Гості заходу змогли на власному досвіді переконатись в якості продуктів бренду, так як усі страви на обідній перерві були приготовані з доопрацьованої продукції KURATOR.

Ukraine Horeca Masters спільно з власницею i-CHEF Іриною Махінько створили колекцію одягу, щоб підтримати військових шефів.

Ірина Махінько – дизайнерка одягу та засновниця бренду i-CHEF. Вже понад 15 років створює унікальні колекції для шеф-кухарів та працівників індустрії HoReCa.

 
03.10.2023
Шеф-кухар у квадраті

Шеф-кухар у квадраті

Нещодавно KURATOR виступив партнером CHEF-CHEF 2023 у Львові! Під час серії майстер-класів на тему «Нове обличчя українського фастфуду» професіонали кулінарної індустрії поділилися досвідом, свіжими ідеями та творчим переосмисленням традиційних українських страв, які можна адаптувати під формат фастфуду.
14.11.2023
Кулінарна спадщина, про яку варто говорити

Кулінарна спадщина, про яку варто говорити

9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.
07.09.2023
КОНКУРС «РОБИ СВОЄ» ДЛЯ HORECA

КОНКУРС «РОБИ СВОЄ» ДЛЯ HORECA

Благодійний фонд «МХП-Громаді» за підтримки бренду KURATOR оголосили конкурс «РОБИ СВОЄ» для HoReCa, щоб підтримати бізнесу в сфері громадського харчування, що постраждав від війни.
Go to top