Як жити й масштабуватись у ресторанному бізнесі: п’ятий захід Ukraine Horeca Masters
Відбувся п’ятий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR.
Захід був присвячений темі «Як жити і масштабуватись в ресторанному бізнесі» та мав насичену програму з лекціями та майстеркласами від шефів і рестораторів, кулінарними дискусіями, дегустаціями, презентаціями, конкурсами та нетворкінгом за коктейлями.
Спікери Ukrainian Horeca Masters:
• Артем Блаута – співвласник та бренд-шеф мережі ресторанів «Ресторація Шпігеля», «Діоскурі», «Міні Діоскурі», «Південна Брама» у Хмельницькому.
• Дмитро Кривошап – шеф-кухар київського ресторану «Бавовна».
• Алекс Якутов – шеф-кухар м’ясного ресторану «Мʼясо» при готельно-ресторанному комплексі Emily Resort у Львові.
• Ілля Демковський – бренд-шеф Кулінарного Центру МХП.
• Олена Астахова – засновниця першої в Україні школи сторітелінгу, що в Києві.
• Олена Жаботинська – бренд-шефиня та співвласниця мережі «23 Ресторани», до якої входить 8 закладів у Івано-Франківську та бістро Jam Cafe у Львові.
Спікери поділилися своїм досвідом і знаннями на лекціях та практичних майстер-класах, покриваючи широкий спектр тем:
• Технологічна карта. Міфи іреальність. Як вона допомагає будувати процеси чи навпаки.
• Шеф як творець. Робота злокальними продуктами і виробниками. Де шефу знайти натхнення на створення креативного меню.
• Особливості роботи мережі ресторанів в кризовий період. Оптимізація та масштабування.
• Сторителінг. Як шефу побудувати сильний бренд.
• Як забезпечити повну посадку гостей в м’ясному ресторані. Лайфхаки від шефа. Surf&Torf. Особливості поєднання м’ясних продуктів та дарів моря в одній страві.
• Інструменти автоматизації у ресторанному бізнесі.
• Чи завжди ресторану потрібні «фішки»?
Гості заходу змогли на власному досвіді переконатись в якості продуктів бренду, так як усі страви на обідній перерві були приготовані з доопрацьованої продукції KURATOR.
Ukraine Horeca Masters спільно з власницею i-CHEF Іриною Махінько створили колекцію одягу, щоб підтримати військових шефів.
Ірина Махінько – дизайнерка одягу та засновниця бренду i-CHEF. Вже понад 15 років створює унікальні колекції для шеф-кухарів та працівників індустрії HoReCa.