Курка Карі

Recipe leaves Recipe leaves
Курка Карі
Recipe
Інгредієнти
  • Стріпси з м'яса стегна 500 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Імбир корінь свіжий 30 г
  • Часник сушений 10 г
  • Паприка солодка 20 г
  • Куркума 20 г
  • Зіра мелена 5 г
  • Пластівці чілі 4 г
  • Коріандр мелений 10 г
  • Томати чищені конкасе 250 г
  • Цукор 15 г
  • Кокосове молоко 400 г
  • Бульйон курячий 100 мл
35 хвилин
Легко
Одна порція

Спосіб приготування

Recipe tomatoes Pepper Assortment Assortment Assortment pepper
  • 1 Дрібно нарізану ріпчасту цибулю посмажити на сковорідці до золотавості. Після цього викласти дуже дрібно нарізаний або натертий на дрібній тертці свіжий імбир, смажити 2–3 хвилини. Всипати всі спеції, смажити ще 2 хвилини.
  • 2 Додати дрібно нарізані томати конкасе і цукор, смажити, поки томати не стануть дуже м’якими. Якщо вони залишаються твердими, потрібно влити курячий бульйон або воду та повністю випарити.
  • 3 Додати кокосове молоко або вершки, довести соус до смаку. Покласти в соус свіже куряче м’ясо, нарізане великим кубиком.
  • 4 Тушкувати 30 хвилин або поки м’ясо не стане м’яким.
  • 5 Подавати з відвареним білим рисом і, за бажанням, зі свіжою кінзою.
Схожі рецепти
Go to top