Яловичі палички з соусом барбекю та картопляним пюре із запеченого часнику
- Палички яловичі 200 г
- Картопля 200 г
- Часник 1/4 головки
- Вершкове масло 10 г
- Вершки 20-30% 20 мл
- Сіль і перець до смаку
- Кетчуп 30 г
- Соєвий соус 5 мл
- Мед 5 г
- Яблучний оцет 5 мл
- Копчена паприка 1/4 ч.л.
35 хвилин
Легко
Одна порція
Спосіб приготування
- 1 Запечіть часник у духовці при температурі 180°С до м’якості (приблизно 30 хвилин).
- 2 Приготування картопляного пюре: відваріть картоплю до готовності, злийте воду. Видавіть запечений часник, додайте вершкове масло, вершки, сіль та перець до смаку. Збийте до ніжної однорідної консистенції.
- 3 Приготування соусу барбекю: на сковороді змішайте кетчуп, трохи соєвого соусу, мед, яблучний оцет і копчену паприку. Нагрівайте суміш на слабкому вогні, поки соус трохи загусне.
- 4 Подавайте яловичі палички з картопляним пюре та соусом барбекю для додаткового смаку.