31.05.2023

Поєднуємо рідні українські та сучасні смаки

Новина Куратор - МХП

В травні KURATOR виступив партнером на дводенному майстер-класі для шеф-кухарів Taste of Ukraine «Хліб і їжа».

 

Основна мета майстер-класу – навчити випікати хліби та булочки на заквасці і поєднувати їх з різними продуктами, як-то: птиця, яловичина, риба, овочі, а також ознайомити з традиційними українськими рецептами хлібу. Окремі лекції були присвячені соусам та спеціям.

Під наставництвом Юлії Рабіної, Асмік Гаспарян, Семена Шеховцова та Катерини Бомби шефи вчилися готувати як і страви нашої стародавньої української кухні, так і сучасні страви, створюючи гармонію смаків та текстур.

Нашим фаворитом став шніцель на кукурудзяній кайзерці під двома соусами, що до речі є прабабцею бургера! І звісно ж, одним з основних інгредієнтів стала курятина від KURATOR.

 
30.11.2023
Розширення горизонтів – Horeca Masters Local
Розширення горизонтів – Horeca Masters Local
У Житомирі відбувся перший кулінарний захід Local HoReCa Masters, який зібрав 6 спікерів з різних міст України, для обміну досвідом та знаннями. Партнерами зустрічі виступили бренди для HoReCa спільноти: KURATOR, EFFO, BIOSPHERE PROFESSIONAL, Servio та Maresto.
24.10.2025
HoReCa Masters by @kurator_horeca в Одесі: SMART-рішення для сучасної кухні 
HoReCa Masters by @kurator_horeca в Одесі: SMART-рішення для сучасної кухні 
15 жовтня в Одесі відбувся масштабний освітній захід для професіоналів індустрії гостинності – HoReCa Masters by @kurator_horeca. Подія об’єднала шеф-кухарів, рестораторів, аналітиків та експертів ринку, які ...
14.11.2023
Кулінарна спадщина, про яку варто говорити
Кулінарна спадщина, про яку варто говорити
9 листопада 2023 відбувся другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS. 7 спікерів індустрії гостинності на лекціях і майстер-класах поділилися своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.
Go to top