16.06.2023

Сьогодні підбиваємо підсумки нашого конкурсу!

Новина Куратор - МХП

KURATOR оголошує переможців конкурсу на найкращий рецепт приготування гомілок.

 

Гомілка захоплює наші голови, та столи.

Але нашої гомілки вистачить усім!

Команда ХоРеКа CLC провела конкурс на найкращий рецепт приготування страви із гомілки серед професійних шефів та кухарів.                                                                    

Завданням конкурсу було запропонувати рецепт приготування гомілки, та надіслати його разомі з фото готової страви.


Наше професійне журі вивчило усі запропоновані рецепти приготування курячої гомілки, і кожен з шефів обрав свого фаворита.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ:
Тарас Шевченко (Київ)
Сергій Іричук (Ужгород)
Назар Чорний (Кам’янець-Подільський)
Ірина Рудневська (Київ)

Переможці отримали квитки на Ukrainian Gastro Show 2023 

Усім дякуємо за участь та ваші оригінальні рецепти.

І пам’ятайте, що гомілка оптимізує фудкост ваших клієнтів та береже їхні гривні.

 
16.12.2025
Економія часу і ресурсів: коли вигідно використовувати готові продукти та готові рішення
Економія часу і ресурсів: коли вигідно використовувати готові продукти та готові рішення
Швидкість, стабільність, економія – три важливі фактори у щоденній роботі ресторанів і кафе. У цих умовах усе більше закладів HoReCa обирають готові продукти та напівфабрикати, щоб зменшити навантаження на кухню, оптимізувати витрати й забезпечити стабільну якість.
03.10.2023
Шеф-кухар у квадраті
Шеф-кухар у квадраті
Нещодавно KURATOR виступив партнером CHEF-CHEF 2023 у Львові! Під час серії майстер-класів на тему «Нове обличчя українського фастфуду» професіонали кулінарної індустрії поділилися досвідом, свіжими ідеями та творчим переосмисленням традиційних українських страв, які можна адаптувати під формат фастфуду.
18.04.2024
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters
Відбувся четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді
Go to top