18.04.2024

Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Новина Куратор - МХП

Відбувся вже четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR


Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді, щоб обговорити нові підходи та інновації у цій сфері.

Окрім цього, під час заходу були представлені кулінарні майстер-класи від провідних шеф-кухарів: Іллі Демковського, Кирила Чайки, Іллі Сьоміна, Ксенії Амбер, де учасники мали змогу вивчити секрети готування небанальних стритфуд страв та дізнатися про нові тенденції у цій галузі. Такі майстер-класи дозволили всім присутнім поглибити свої знання та навички в галузі кулінарії.


Гості заходу змогли на власному досвіді переконатись в якості продуктів бренду, так як усі страви на обідній перерві були приготовані з доопрацьованої продукції KURATOR.

Також на заході вперше пройшов фінал кулінарного конкурсу для молодих шефів – Horeca Master Cup. Переможцем конкурсу став Матушинський Дмитро. Журі відзначило високий рівень конкурсантів та висловило вдячність за креативність та естетику представлених страв.

Ukraine HoReCa Masters KURATOR

 

 
18.07.2025
Що таке HoReCa і як це працює?
Що таке HoReCa і як це працює?
Сфера HoReCa – це одна з найважливіших галузей сучасної економіки, яка об’єднує готелі, ресторани, кафе та кейтерингові послуги. Вона забезпечує комфорт і сервіс мільйонам людей, ...
26.03.2024
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська
Олена прагне підняти культуру їжі України на новий рівень, використовуючи локальні продукти та підтримуючи українських фермерів й виробників. Завдяки її зусиллям, українська гастрономія стає більш різноманітною та вишуканою.
03.10.2023
Шеф-кухар у квадраті
Шеф-кухар у квадраті
Нещодавно KURATOR виступив партнером CHEF-CHEF 2023 у Львові! Під час серії майстер-класів на тему «Нове обличчя українського фастфуду» професіонали кулінарної індустрії поділилися досвідом, свіжими ідеями та творчим переосмисленням традиційних українських страв, які можна адаптувати під формат фастфуду.
Go to top