24.04.2023

Разом досліджуємо минуле і майбутнє української кухні

Новина Куратор - МХП

24 квітня у Києві відбувся масштабний захід Ukrainian Gastro Show 2023 для HoReCa-cпільноти, де KURATOR виступив одним із партнерів.


Метою цьогорічного Gastro Show було привернення уваги кухарів, рестораторів та світової громадськості до гастрономічного коріння нашої країни – унікальної продуктової спадщини, багатогранної історії та майбутнього з чудовими кулінарними талантами.  Занурюючись в історію, учасники дізнавалися про страви з трипільської культури, кулінарні практики кочового населення України, а також порівнювали їх з кухнею сьогодення і обговорювали можливий потенціал розвитку в наступних роках.

Команда KURATOR була поряд та знайомила гостей заходу з продуктовими рішеннями, котрі допомагають організовувати роботу професійної кухні більш ефективно. А ще пригощала усіх охочих міні-стравами із сувідованою продукцією бренду.

Дякуємо організаторам та спікерам за цікаву, корисну та надихаючу подію!

І до зустрічі знову 💚

 
18.04.2024
Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Ера якісного стритфуду: четвертий захід Ukraine HoReCa Masters

Відбувся четвертий захід Ukraine HoReCa Masters, організатором якого виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти – KURATOR. Захід був присвячений головній темі «Ера Якісного Стритфуду в Україні» та зібрав провідних фахівців галузі, шеф-кухарів, власників закладів та експертів у стритфуді
30.11.2023
Розширення горизонтів – Horeca Masters Local

Розширення горизонтів – Horeca Masters Local

У Житомирі відбувся перший кулінарний захід Local HoReCa Masters, який зібрав 6 спікерів з різних міст України, для обміну досвідом та знаннями. Партнерами зустрічі виступили бренди для HoReCa спільноти: KURATOR, EFFO, BIOSPHERE PROFESSIONAL, Servio та Maresto.
26.03.2024
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська

До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська

Олена прагне підняти культуру їжі України на новий рівень, використовуючи локальні продукти та підтримуючи українських фермерів й виробників. Завдяки її зусиллям, українська гастрономія стає більш різноманітною та вишуканою.
Go to top