Ресторан, куди хочеться повертатись, – Local Horeca Masters
Пройшов новий Local Horeca Masters у неймовірному місті Дніпро. Організатором заходу виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa спільнот – KURATOR.
Local Horeca Masters зібрав найкращих експертів на кухні-сцені, щоб стати цінним джерелом корисної інформації, досвіду та знань. Щоб допомогти українським ресторанам стати місцем, куди завжди хочеться повертатися.
Спікери Local Horeca Masters :
• Андрій Магалецький, керуючий партнер компанії Restetika та Президент Асоціації кулінарів України
• Дмитро Єгупов, засновник Асоціації «Шефи Дніпра» та шеф-кухар кафе «Черчіль»
• Євген Комаров, юрист ЮK «GLOBAL LAW» та голова юридичного комітету ГС «Українська ресторанна асоціація»
• Сергій Пастух, бренд-шеф компанії «Маресто»
• Олександр Куліш, комерційний директор та співвласник SERVIO Software
• Елеонора Баранова, шеф-кухарка, яка працює над запуском нового проєкту у Франції
Тема заходу: «Ресторан, куди хочеться повертатись: ефективне управління та масштабування» Спікери поділилися своїм досвідом і знаннями на лекціях та практичних майстер-класах, покриваючи широкий спектр тем:
• «Система навчання і мотивації персоналу. Як побудувати сильну команду»;
• «Помилки при розробці технологічних карток страв»;
• «Підвищення ефективності роботи на професійній кухні;
• «Як правильно обрати професійне обладнання та використовувати його на
максимум»;
• «Юридичні аспекти діяльності ресторану»;
• «Як автоматизація «заважає» роботі кухні»;
• «Успішний успіх та французькі реалії».