22.02.2023

Особливі новинки в листі нашої су-від продукції

Новина Куратор - МХП

Ми постійно працюємо над розширенням асортименту, аби ви могли заощадити ще більше часу та ресурсів і вивільнити простір для творчості. Зустрічайте: стейк «Оссобуко» яловичий су-від.

 

Його вишуканий смак та ніжна текстура легко поєднуються з різноманітними гарнірами і відкривають простір для безмежних кулінарних експериментів. Цей нестандартний делікатес може стати зіркою будь-якої авторської страви, адже завдяки технології су-від зберігаються всі смакові властивості без використання жодних консервантів, а його кістковий мозок утримується в середині та зберігає своєю структуру. І це вже не кажучи про економію 1-2 годин на приготування.

 

Класичний італійський рецепт стейка оссобуко поєднує його з соусом гремолата з часника, петрушки та цедри лимона, а в якості гарніра пропонує різотто, поленту або овочі. Але крім цього ми ще маємо кілька наших цікавих ідей до його приготування та подачі:

🍽 Стейк «Оссобуко» на грилі

Для приготування використовується стейк «Оссобуко» су-від, підігрітий на грилі 10 – 15 хвилин. Подається з вишневим соусом. На гарнір рекомендуємо овочі гриль.

🍽 Томлена яловичина з овочами 

Для приготування, необхідно на сковороді підрум’янити овочі (цибулю, моркву, томати, селеру) та перемістити на годинне томління в духовку в поєднанні з томатною пастою. Стейк «Оссобуко» су-від, долучайте до томлених овочів за 15-20 хвилин до готовності. Але завжди можна вивільнити свою фантазію і створювати нові кулінарні шедеври.

 
03.10.2023
Шеф-кухар у квадраті
Шеф-кухар у квадраті
Нещодавно KURATOR виступив партнером CHEF-CHEF 2023 у Львові! Під час серії майстер-класів на тему «Нове обличчя українського фастфуду» професіонали кулінарної індустрії поділилися досвідом, свіжими ідеями та творчим переосмисленням традиційних українських страв, які можна адаптувати під формат фастфуду.
26.03.2024
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська
До команди бренд-амбасадорів KURATOR приєдналася Олена Жаботинська
Олена прагне підняти культуру їжі України на новий рівень, використовуючи локальні продукти та підтримуючи українських фермерів й виробників. Завдяки її зусиллям, українська гастрономія стає більш різноманітною та вишуканою.
24.04.2023
Разом досліджуємо минуле і майбутнє української кухні
Разом досліджуємо минуле і майбутнє української кухні
24 квітня у Києві відбувся масштабний захід Ukrainian Gastro Show 2023 для HoReCa-cпільноти, де KURATOR виступив одним із партнерів.
Go to top