08.03.2023
Українська висока кухня та перемога


KURATOR виступив партнером благодійного гастровечора, що відбувся відбувся 3 березня у ресторані Кухня гір HVOYA.
Головна страва – Завиванець з курятини із вудженими сливами, кремом з печеного перцю, смаженими варениками з картоплею та вершково-м’ясним соусом на сухофруктах.
Наша національна кухня може бути цікавою, різноманітною і неординарною. Це знову і знову доводять українські шеф-кухарі. Зокрема і Віталій Гуралевич.
Також під час вечері відбувся благодійний аукціон, де організаторам вдалося зібрати 597 500 грн на потреби українських захисників.
KURATOR вдячний партнерам за можливість зробити внесок не лише у розвиток української кухні, оптимізацію роботи професійних кухарів, а й в нашу спільну перемогу.
26.03.2024

Олена прагне підняти культуру їжі України на новий рівень, використовуючи локальні продукти та підтримуючи українських фермерів й виробників. Завдяки її зусиллям, українська гастрономія стає більш різноманітною та вишуканою.
22.02.2023

Ми постійно працюємо над розширенням асортименту, аби ви могли заощадити ще більше часу та ресурсів і вивільнити простір для творчості. Зустрічайте: стейк «Оссобуко» яловичий су-від.
30.11.2023

У Житомирі відбувся перший кулінарний захід Local HoReCa Masters, який зібрав 6 спікерів з різних міст України, для обміну досвідом та знаннями. Партнерами зустрічі виступили бренди для HoReCa спільноти: KURATOR, EFFO, BIOSPHERE PROFESSIONAL, Servio та Maresto.